BLOG: POWER JE PROCES

04-08-2021

Snel en makkelijk, met een druk op de knop, IT-benodigdheden, gereedschap of bijvoorbeeld werkkleding bestellen!

Snel en makkelijk, met een druk op de knop, IT-benodigdheden, gereedschap of bijvoorbeeld werkkleding bestellen!

Veelgebruikte spullen, onderdelen, gereedschap of IT-benodigdheden worden vaak los besteld en of zonder echt proces zomaar aangevraagd… Zo zien we in het totale proces rondom asset management meerdere uitdagingen bij organisaties waar bijvoorbeeld: - Een fase van snelle groei is. - Hoog verloop van personeel is. - Hoog verbruik van bepaalde artikelen is.

Dankzij de kracht van PowerApps kunnen we eenvoudig een App inrichten welke het “aankopen” van bepaalde artikelen of diensten kan vereenvoudigen!
Doordat het formulier volledig digitaal wordt aangevlogen is er veel meer inzicht in het verbruik, de huidige status en kan er bijvoorbeeld een goedkeuringsslag plaatsvinden alvorens er spullen besteld worden.

We hebben diverse oplossingen gerealiseerd van het bestellen van veelgebruikte IT-benodigdheden tot het samenstellen van complete keukens bij grootschalige renovaties in wooncomplexen.

Dankzij PowerApps zijn we in staat om eenvoudig deze informatie automatisch te verwerken en is het voor medewerkers eenvoudig om overzicht te bewaken.

Klik hier om te kijken hoe dit geregeld is bij Van der Plas!

Benieuwd of we ook jouw proces wat power kunnen geven?
Klik dan hier en neem contact op met Randy Nieraeth