IF YOU CAN'T BEAT US
JOIN US

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Als je op zoek bent naar een uitdaging of als het tijd is om iets nieuws te leren, is Link-it the place to be. Werkplezier en vakmensschap staan hoog in ons vaandel en daarom investeren we graag in kennis, kunde en je ontwikkeling als professional. Er heerst een open cultuur van groeien en vooruit gaan. We love tech, maar zijn écht een mensen bedrijf. Dit vinden we belangrijk bij onze collega's maar ook in de relaties met onze klanten. We blijven groeien en willen groeien, maar dit is niet ons primaire doel. Onze missie is geslaagd als we onze voorwaartse drive combineren met de menselijke factor. Een bedrijf met professionals die het beste uit zichzelf halen maar ook zien dat er meer is dan alleen werk.

ONZE MENSEN:

  • 1. VAKMENSEN
  • 2. BENADERBAAR
  • 3. RELEVANT
  • 4. LEF
  • 5. GEDREVEN

PAS JIJ HIERTUSSEN?

Kijk eens door onze vacatures en aarzel niet om contact op te nemen!

MICROSOFT BUSINESS CONSULTANT (M/V)

Ga jij onze klanten uitdagen om waarde te leveren vanuit een hechte partnership? Bepaal jij samen met hen de soms onmogelijke stip op de horizon?

40 uur
SECURITY ENGINEER (M/V)

Ben je breed georiënteerd in het huidige IT-landschap en wordt enthousiast van Security & Compliancy? Dan hebben wij een plek voor jou!


40 uur
PROJECT ENGINEER (M/V)

Ben jij een echte Microsoft held? Hier ga je aan de slag met de meest complexe IT-projecten én ruimte voor certificering!

40 uur
SENIOR SUPPORT ENGINEER (M/V)

Wil jij meer leren van Cloud oplossingen én bijdragen aan een sterker team? Dan hebben wij wel een plekje!

40 uur
MICROSOFT 365 PRODUCTIVITY CONSULTANT (M/V)

Weet jij alles van het Microsoft 365 platform en heb je de skills om mensen mee te krijgen? Hier krijg je het podium!

40 uur
ACCOUNTMANAGER (M/V)

Ben jij een volwassen hunter mét inhoud en snak jij naar een baan waarbij je je ondernemer skills mag laten zien?

40 uur
WE ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT!

Wil je werken met de nieuwste Microsoft techniek en een uitdagende leeromgeving? Ben je leergierig, gedreven, niet bang om initiatief te nemen en ben je een echte doorzetter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

STAGE LOPEN BIJ LINK-IT?

Link-it biedt dé vetste stageplek voor ICT-beheer BOL 4 studenten! Je krijg hier persoonlijke begeleiding, mag meteen aan de slag op onze Supportdesk én je mag zelf naar klanten (if you're up for it).

HOE IS HET EIGENLIJK OM BIJ LINK-IT TE WERKEN?