Specialist in Microsoft Licenties

Wij zijn best wel trots op een plekje in de top 20 van best presterende Partners van Microsoft in Nederland. We geven advies over welke licenties je nodig hebt, of je compliant bent en pay per use, we kunnen je volledig ontzorgen met dit vraagstuk. Wil jij geen gedoe met licenties en pro-actief op de hoogte gehouden worden van nieuwe mogelijkheden en vormen? Dan ben je bij ons (een van de partners van Microsoft) aan het juiste adres.

DE LICENTIE PUZZEL

Licenties en compliancy zijn complexe en tijdrovende materie. Compliancy lijkt een keuze maar is het niet, het is bedrijf kritisch en verplicht. Door de komst van Microsoft 365 is het aan de “user” kant eenvoudiger geworden, echter zijn er nog veel variaties en slimme mogelijkheden als het gaat om het licenseren van (Cloud) servers en security tools. Link-it (als Microsoft-partner) geeft inzicht in licentiestructuur en zorgt dat je de juiste keuzes kan maken.

What’s in it for you?
  • Je bent in contact met een ICT-partner die aantoonbaar weet hoe het zit.
  • Een gunstige prijs voor licenties omdat we precies weten wat je echt nodig hebt.
  • Wij kunnen direct schakelen met Microsoft bij problemen, omdat wij Microsoft-partner zijn.
  • Wij geven je advies over welke licenties precies bij je behoeftes passen.
  • Je werkt met een partner die vooroploopt in kennis en kunde/beheer van Microsoft 365 oplossingen in zowel security, databeheer als applicaties (dat is het voordeel van een Microsoft gold partner).
Link-it is buiten Microsoft Gold Partner
ook managed TIER 1 partner.

Dit houdt in dat we rechtstreeks contact hebben met Microsoft, in first line ontwikkelingen worden betrokken en onze licenties rechtstreeks inkopen. Om dit te kunnen blijven garanderen moeten we de kennis en kunde van ons team op peil houden en zijn dus altijd up-to-date met de nieuwste Microsoft Certificering. Daarnaast zitten we in “The First Wave”, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in techniek.

Luke Recruitment

Wil je weten wat een scherpe blik op licenties Luke Recruitment heeft opgeleverd? Klik verder naar de case!