WE DENKEN
IN OPLOSSINGEN

ICT is de facilitator van verandering binnen organisaties. We denken graag mee met jouw vraagstuk zodat ICT jouw bedrijf kan helpen je doelen te bereiken.

GROEI MEE MET SLIMME IT

Bedrijven die bij ons passen zijn bedrijven die voortgang op de agenda hebben en ICT niet alleen zien als “kosten” maar ook durven en willen kijken naar de “opbrengsten”.  We zijn graag actief in Brabant (want waarom zou je teveel reizen) en weten veel van de uitdagingen die bouw- en installatiebedrijven tegenkomen. Werken in de cloud, maar dan ook met CAD en aanverwante programma’s, wij kunnen helpen hoe je dit werkbaar maakt. Naast de bouw- en installatiebranche zijn wij breed georiënteerd, want in feite is bedrijfsvoering bedrijfsvoering en zijn er overal netwerk, security, support, device of productiviteitsvraagstukken. Wij passen bij ondernemingen in het 20 tot 300 medewerkers segment. Bedrijven die willen ondernemen!

EXPERTISE IN MICROSOFT OPLOSSINGEN

Wij zijn, zoals dat heet, een “Microsoft huis” en hechten veel waarde aan ons gold partnership in verschillende disciplines. Hierdoor weten we écht hoe het werkt en zitten we bovenop security uitdagingen en mogelijkheden. Daarnaast zijn we ijzersterk in verandertrajecten binnen bedrijven. Hierbij is het bieden van nieuwe techniek en werkwijze vaak niet voldoende. We moeten samen zorgen dat mensen hun weerstand kunnen uiten én dat we deze kunnen ombouwen naar denken in oplossingen.