MODERN
WORKPLACE

Deze digitale workspace is dé plek om te collaboreren, communiceren en optimaliseren. Het is meer dan een digitale workspace, het is een nieuwe manier van werken, alles hierin is technisch gaaf en fijn, maar het gaat om beleid, afspraken en richting. Namelijk: vooruit!

LET'S GET DIGITAL!

Modern Workplace; dé verzamelnaam voor de moderne digitale workspace om samen te werken. De Modern Workplace bestaat uit verschillende bouwstenen uit de Microsoft Cloud. Het is de plek waar techniek, beleid en mensen samenkomen. In onze overtuiging biedt een Modern Workplace een aantal elementen:

  • Informatie is snel te vinden met zo min mogelijk kliks.
  • Één centrale omgeving waar je je dag van uit begint (intranet).
  • Maak van documenten data zodat je inzicht krijgt.
  • Automatiseer mail- en registratieprocessen naar slimme lijsten en Power Apps.
  • Zo veel mogelijk taken/ handelingen routineren en automatiseren met Power Automate.
  • Maximale bescherming van je documenten en data door slimme Microsoft Techniek.
  • Organisch innoveren.
  • Wordt een digitally driven organisatie!
  • Communicatie, telefonie, chats, video toevoegen als écht onderdeel van je werkproces.
  • Één manier van werken door afgestemd beleid en volledige adoptie door gebruikers.
DE DIGITALE WORKSPACE ZET MENSEN IN BEWEGING.

Technologie is de drijfveer voor verandering. Zo wordt IT steeds vaker de basis van groei binnen een organisatie en dus ook een belangrijker punt op de agenda. Link-it wil met je meebouwen aan jouw visie. Voor elke organisatie is de weg naar de moderne manier van werken anders.

Een wens van veel bedrijven nu is om te kunnen sturen op data en advies in procesautomatisering. Hiervoor is Cloud werken (een digitale workspace) een must. We kunnen je gehele lokale schijf naar Azure migreren maar ook met het efficiënter inzetten van tools die je al in huis hebt. Want dat zijn er veel!

In de wereld waarin we leven vindt verandering snel plaats en moeten organisaties zich niet gek laten maken maar wel makkelijk kunnen meebewegen. Link-it filtert voor je wat nodig is en legt de weg naar de moderne manier vast in kleinere behapbare stappen door met je te roadmappen. Vanuit welk punt je ook start, Link-it kan je helpen met de weg vooruit.

Een cruciaal onderdeel van de Modern Workplace
is Microsoft Teams!

Microsoft Teams is hét platform wat dient als de centrale plek voor data en communicatie. Maar de uitdaging in Teams is een gebrek aan structuur, grip en beleid. Dit hebben we opgelost in Link-it Smart-Teams. Wij hebben onze visie vertaald en vastgelegd in Link-it Smart-Teams, ons eigen product. Link-it Smart-Teams is Microsoft Teams met structuur, beleid, grip en veiligheid. Hierin hebben wij een basis gelegd die zorgt voor structuur en wij kunnen je helpen met het onboarden van deze nieuwe werkwijzen. Om meer te weten te komen over onze visie op het nieuwe werken, onze overtuigingen over adoptie en voorbeelden van slimme Microsoft-oplossingen, check de diensten hieronder (dit moet denk ik casus zijn?):

 

LEES HOE STIJN HAZENBERG DIT HEEFT ERVAREN

Moderne manier van werken door inzet SharePoint als Document Management System (DMS): SweBru Projects.