ICT BEHEER
& PROJECTEN

Het fundament van jouw ICT-omgeving moet staan als een huis. Anders verliest jouw bedrijf productiviteit én focus door allerlei verstoringen en gedoe. Gelukkig weten wij “hoe het heurt”. Daardoor hebben we samen tijd over om jou te helpen hoe je je ICT-omgeving kan gebruiken om sneller vooruit te gaan. Wij zijn er om voor jou ICT-beheer!

STERK ICT BEHEER IS
DE BASIS VOOR MEER!

Cloud werken is de basis. Je kan er eigenlijk niet meer omheen. De meeste van onze partnerships starten met een ICT-project/migratie: hierna kunnen wij verantwoordelijkheid nemen. Het uitgangspunt is dat we zo veel mogelijk consolideren, diensten naar de Microsoft Cloud brengen. Een ICT-omgeving moet niet complex zijn. We focussen op het verminderen van storingen, verhogen van security en het ondersteunen en digitaliseren van jouw bedrijfsprocessen.

The Link-it Way

Al onze projecten worden uitgevoerd volgens onze Link-it way. Dit is onze eigen Best Practice, inclusief sjablonen en checklists. Dit zorgt ervoor dat al onze projecten uniform en volgens onze eigen kwaliteitsstandaard worden uitgevoerd. We passen LEAN bedrijfsbreed toe waarbij geldt dat vastleggen, controleren en continue verbeteren voor ons belangrijke onderdelen zijn. Het doel is foutloos werken. Onze relaties moeten kunnen vertrouwen op een ICT Beheerder die veilig en correct hun ICT-systeem inricht en goed omgaat met belangrijke gegevens. Wij hebben al onze werkprocessen laten toetsen en zijn ISO27001 én NEN7510 gecertificeerd.

Eenmaal in de Microsoft cloud?
Dan is de sky the limit!

We starten met een cloud route kaart; hier brengen we in kaart waar je digitalisering en automatisering het best kunt toepassen en wat dat oplevert. Een ding is zeker; verandering is het nieuwe constant. Wij bieden buiten project- en beheer werkzaamheden ook de mogelijkheid tot smart consultancy. Dit houdt in dat we iedere week/maand een vast aantal uur op locatie zijn waarbij we praktisch en pragmatisch jouw mensen helpen met digitaal werken en digitaal doen!

 

LUUK VAN DER WIELEN VAN HENDRIKS AAN HET WOORD

Toen Hendriks in 2017 een nieuwe IT-manager aanstelde, was er een duidelijke missie: innoveren. “Op zoek naar een club die mee wil denken en voorop wil lopen.”