HARDWARE &
DEVICES

Wij zijn Microsoft Preferred Surface Partner en Dell Gold Partner maar ook voor alle andere merken kun je bij ons terecht. Waarom? Omdat wij snel, Dell-partner, scherp geprijsd, work ready leveren, je écht vertellen wat de beste keuze is voor jouw toepassing én ook nog voor je klaar staan als je een garantie geval hebt.

PLUG & WORK HARDWARE

Snelle levering, scherpe prijzen én complete ontzorging. Link-it is jouw partner voor het complete hardware- en device traject. Onze adviseurs kunnen je helpen met de zoektocht van het beste device voor jouw vraagstuk en zorgen voor een plug & work aflevering voor jouw medewerkers. Wij leveren een complete oplossing, van accessoire tot volledige werkplek. En alles gemanaged via Intune of andere slimme diensten! Als Dell-partner en jouw hardware leverancier zorgen wij voor de juiste producten en prijzen.

Extra mogelijkheden van onze dienstverlening zijn het registreren van alle hardware (en zelfs al je gereedschappen, wagenparkbeheer etcetera) in de assetmodule. Daarnaast kunnen wij, als jouw hardware leverancier, je helpen met gebruiksovereenkomsten, training, en natuurlijk het volledige remote beheer en security van jouw kostbare devices en data.

Het zit ‘m in de service!

Wil je meer met minder doen dan is het slim om geen overbodige schakels te hebben in je proces. Als hardware leverancier willen we graag met je sparren over wat de voordelen zijn van het bieden van selfservice. Selfservice zorgt ervoor dat medewerkers zelf bepaalde aanvragen direct kunnen doen. Bijvoorbeeld het bestellen van een nieuwe muis of extra beeldscherm. Uiteraard met autorisatie en registratie van uitgiftes. Slim, makkelijk en het draagt bij aan een cultuur waarbij mensen zelf beslissingen kunnen nemen binnen gestelde kaders zonder extra schakels.

Een standaard apparaat kan je overal aanklikken maar het is fijn dat wij een team van specialisten hebben zitten die ook zorgen dat het is geconfigureerd, zodat jij lekker kan werken met applicaties zoals AutoCAD, Creative Suite enz.

Waarom is het slim hardware via Link-it aan te schaffen?

Jeanine Sieliakus-Burgers van Hendriks Bouw & Ontwikkeling vertelt je er meer over!