BLOG: “SNAP!” jij ut?

29-04-2021

Wat hebben een Duitse jaren 90 muziekgroep en ik gemeen met elkaar?

Wat hebben een Duitse jaren 90 muziekgroep en ik gemeen met elkaar?

Begin jaren 90 werd er een apparaat gemaakt in Amerika wat ze de Personal Companion noemde. Deze computerachtige oplossing voor blinden en visueel beperkten werkte door middel van spraak en kon automatisch een aantal handelingen uitvoeren. In die tijd al aardig vooruitstrevend en innovatief. Geboren vanuit een bepaalde noodzaak en voor een bepaalde groep mensen enorm van toegevoegde waarde.

Vandaag de dag zijn wij in staat, dankzij low-code/no code oplossingen, dit soort sterke verbeteringen en innovaties te realiseren in soms enkele uren voor alledaagse handelingen voor iedereen!

Binnen het team Productivity & Consultancy houden wij ons bezig met het vertalen van een werkproces van onze klanten naar dit soort slimme oplossingen binnen de Microsoft-familie.

Dankzij het Power Platform, SharePoint, DataVerse en Dynamics 365 zijn we in staat snel en flexibel een enorme waardevolle oplossing te realiseren zodat onze relaties hun werk beter, sneller of misschien wel helemaal automatisch kunnen doen.

Gelukkig weten niet alleen wij dat deze mogelijkheden er nu zijn maar zijn onze relaties nu ook meer dan ooit geholpen met constante innovatie en is dit, samen met security het onderwerp van de dag.

Ben jij iemand met een PL-100, PL-200, MB-901 of PL-900 certificering op zak of heb je deze zo gescoord met je kennis en ervaring dan ben ik op zoek naar jou!

Ons Team heeft Power Consultants nodig welke in staat zijn (deels)zelfstandig een werkproces om te bouwen naar een Powerfull oplossing binnen de Microsoft 365 wereld. Een creatieve maker met een goed luisterend oor voor onze relatie.

Want om de initiële vraag te beantwoorden, net als SNAP! (de Duitse jaren 90 muziekgroep): I’ve got the Power!

Heb jij je ook ooit afgevraagd wat er in het Russisch gezegd werd in het begin van dat nummer, NOW YOU KNOW! Het ging over de Personal Companion dus.

Voel jij de kracht nu ook, klik dan nog even in 3x naar een gesprek met mij en hopelijk kom jij gauw ons Team versterken.

Hopelijk tot gauw!
Randy Nieraeth

 

  1. 1. Lees de vacature nog even na

  2. 2. Get motivated met de videoclip van SNAP! – The Power

  3. 3. Stuur je zojuist opgedane motivatie met je CV door op de knop onderaan te klikken

 

https://www.youtube.com/watch?v=j1BNcSBApOU

 

Hey, je bent blijven hangen. Klik gauw op de knop want… spoiler alert:

It’s gettin’ it’s gettin’ it’s gettin’ kinda heavy!