BLOG: POWER JE PROCES!

11-08-2021

Makkelijk bezoekers registreren en in één oogopslag zien welke gasten zich binnen jullie pand bevinden!

Makkelijk bezoekers registreren en in één oogopslag zien welke gasten zich binnen jullie pand bevinden!

Papieren inschrijfformulieren bij een ontvangstbalie of een receptioniste welke gasten ontvangt. Iedereen is hier bekend mee en (zeker!) van de papieren variant gaan onze nekharen overeind staan. Want weet jij wie is er nu daadwerkelijk in het gebouw is (geweest) als gast of als medewerker..?

We hebben een PowerApp ontwikkelt welke op basis van SharePoint en Power Automate het aanmeldproces afvangt. 
Door rekening te houden met de gevoeligheid van de informatie en te kijken naar het proces van het ontvangst is de oplossing generiek in te zetten en in de eigen huisstijl binnen enkele uren op te leveren. Bovendien ondersteund de Power App je proces rondom de veiligheid van je gasten en het pand bij bijvoorbeeld een calamiteit wat je weer helpt bij een eventuele audit.  

Niet alleen registreert een gast of medewerker zich digitaal maar deze gast of medewerker informeert ook de collega direct met een pushmelding via Microsoft Teams. Een gast wordt evt. nog geïnformeerd met bijvoorbeeld de nooduitgangen of andere instructies en kan een vervolg instructie krijgen, bij een bezoek bijvoorbeeld plaats nemen of alvast een kop koffie pakken.  

Ondertussen is de betreffende collega al ingeseind en kan zijn/haar bezoek ophalen en naar de juiste ruimte begeleiden. Een receptie medewerker (of beheerder) kan te alle tijden inzien wie er aanwezig zijn en wie met wie in een afspraak zitten. Na de afspraak kan de gast zich afmelden. Iedere nacht wordt automatisch de lijst met aanwezigen geleegd ook welke vergeten zijn zichzelf af te melden. De lijst met gasten kan weer gebruikt worden om inzicht te krijgen in het aantal bezoekers van de dag. 

Benieuwd of we ook jouw proces wat power kunnen geven?
Klik dan hier en neem contact op met Randy Nieraeth