BLOG: Mijn eerste maand
bij Link-it.

31-07-2020

Mijn eerste maand als Link-it-eer zit er bijna op. Ik kijk terug op een maand van veel leren en adopteren. Mede door de uitbraak van COVID-19 was dit een hele nieuwe ervaring op de 1,5 meter afstand en in een tijd vol verandering. Veel bedrijven ervaren de afgelopen maanden dat hun automatisering een lijdend proces is binnen de organisatie. Hierdoor staan veel MKB-bedrijven voor een lastige beslissing: hoe nu verder, welke processen moeten we gaan aanpakken en wat hebben we ervoor nodig om onze automatiseringsomgeving 2.0 te krijgen?

Link-it kan je hierin bij de hand nemen.

Wij willen met jou deze uitdagingen aangaan en zoeken naar een nieuwe manier van werken met behulp van Microsoft 365 oplossingen. Natuurlijk doen we dat met een persoonlijke aanpak, helder taalgebruik, sterke dienstverlening en vooral eerlijke tarieven.

In deze eerste maand zijn mij een aantal zaken opgevallen waardoor wij The Ordinary Beaten en ben ik er daardoor van overtuigd dat wij de juiste partner voor jou zijn. Wij leggen de lat voor onszelf en onze oplossingen iedere dag een stukje hoger. Stilstand in automatisering is achteruitgang, ook in tijden van COVID-19. Voor heldere communicatie, goed samenwerken en een open benadering kunnen we de beste oplossingen bieden. 

TROTS!

 

Daarom ga ik met veel plezier en trots voor onze helden op zoek naar nieuwe kansen, nieuwe samenwerkingen en zoeken naar manieren hoe we jouw IT-vraagstuk kunnen tackelen. Mocht je met me willen sparren over de inrichting van jouw IT-omgeving of over een slimmer werkproces, schroom niet om contact met me op te nemen!

Piet-Hein Burgers
23 juli 2020