CASUS: VAN DELFT GROEP TELEFONIE OPLOSSING

Van Delft groep is een totaalinstallateur met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek! Zij adviseren, realiseren en beheren duurzame gebouwgebonden installaties. Daarnaast heeft dit toffe familiebedrijf in 2020 het predicaat "Hofleverancier" mogen ontvangen.

Bij Van Delft was het tijd voor het vernieuwen van de klassieke ISDN centrale. De kosten waren hoog en de betrouwbaarheid nam af. Voor een belletje naar buiten, moesten ze bij Van Delft ook nog alle cijfers van een telefoonnummer opzoeken en intoetsen. Dit kan tegenwoordig beter. Link-it heeft de telefonie omgezet naar een VOIP oplossing van KPN EEN. Hiermee heeft Van Delft een goedkopere, moderne oplossingen in huis die meer flexibiliteit en mogelijkheden biedt. Vaste en Mobiele telefonie zijn geïntegreerd waardoor ze niet meer gebonden zijn aan een vast toestel. Daarnaast geven slimme rapportages en dashboards zicht op de bereikbaarheid en productiviteit.

Deze oplossing levert ook overzichtelijkere rapportages. Dus deze nieuwe manier van bellen is niet alleen een slimmer systeem, maar levert in the end ook tijd op. Het partnership met Link-it is altijd als prettig ervaren en er is een klik in cultuur! Naast de telefonie beheert Link-it ook de IT-omgeving van Van Delft, waar zij al een aantal jaar tevreden over zijn. 

Link-it is een klantgerichte partner. Vanuit de interne IT-omgeving is het ook gemakkelijk schakelen nu alles in één omgeving is ondergebracht. Het telefonie project hebben we samen op een prettige manier tot een goed resultaat gebracht. 
Ook een
goedkoper en een moderne telefonie oplossing? Neem contact op met Link-it!