Direct contact: 073 511 96 99
Terug naar Link-it.nl

Dé sleutel tot slim documentbeheer binnen jouw vertrouwde Microsoft omgeving.

Áltijd de juiste informatie bij de hand, gestructureerd werken op basis van data en volledige procesondersteuning vanuit Smart Projects

Ga voor volledige structuur, hoge efficiency en complete veiligheid met Smart Projects

Alle informatie en communicatie via heldere voorgedefinieerde workflows binnen jouw vertrouwde Microsoft 365 platform.

Je werkt ontspannen en zorgeloos samen binnen projecten terwijl documenten centraal en veilig worden beheerd. Dankzij Smart Projects gaat Microsoft nog meer voor je betekenen. Met Smart Projects krijg je meer grip en inzicht in je gezamenlijke data en voorkom je misverstanden en faalkosten.

Specialist in de bouwbranche

We werken met veel verschillende soorten klanten maar zijn sterk vertegenwoordigd in de bouw, ontwikkeling en installatie branches. Ons specialisme zie je terug in de tevredenheid van onze klanten en de naadloze aansluiting van de inrichting bij de werkwijze.

We werken naast de bouwbranche ook met andere werkgebieden. Van zorg tot financieel, van technisch tot juridisch. Vanwege het flexibele karakter en de mate van beheersbaarheid (Governance) van Smart Projects kan iedere vorm van samenwerking waarin structuur en eenduidigheid gewenst is profiteren van onze oplossing.

Één pakket, meerdere inrichtingen

Op basis van Documentbeheer, Teamsite of Microsoft Teams

Haal het maximale uit je Microsoft 365 tooling en bepaal zelf de projectsjablonen voor jouw gewenste samenwerking. Zo weten wij als geen ander dat er verschillende behoeftes voor een verschillend publiek gelden. Smart Projects is dan ook in staat om met één oplossing, één ingang te bieden naar een perfect op maat ingerichte samenwerking. Of je nu van mappenstructuren houdt of van documentkenmerken (metadata), of je nu borging zoekt op document niveau of juist slim wilt samenwerken met je team rondom taken. Het is allemaal mogelijk, in de mix binnen één oplossing.