SMART-TEAMS: MICROSOFT TEAMS MAAR DAN SMART

Microsoft Teams mét slimme toevoegingen die grip geven op jouw kostbare informatie, documenten en data! Want zeg nou zelf, dat hele Teams dat zorgt wel voor flexibiliteit en beschikbaarheid, maar zie jij door het bos de bomen nog?

WERK SLIMMER, NIET SNELLER

Het gebruik van Microsoft Teams heeft een vlucht genomen. Veel organisaties zijn gedwongen om snel, flexibel werken mogelijk te maken en Smart Teams is hier een hele fijne plek voor. We zien dat vaak na een tijdje allerlei vraagstukken ontstaan, “Hoe archiveer ik oude Teams?”, “Hoe maak ik een ordentelijke structuur?”, “Hoe hou ik zicht op welke Teams er zijn?”, “Wat gebeurt er met een Team als de eigenaar ervan uit dienst gaat?”, tot “Hoe kan ik beleid en classificeringen toevoegen?”. Standaard biedt Microsoft Teams onvoldoende mogelijkheden voor deze noodzakelijke structuren. Dit heeft als gevolg dat data versplintert of zelfs kwijtraakt.

Smart Teams is Microsoft Teams, mét slimme toevoegingen; als je dit combineert met een sterk adoptietraject is jouw bedrijf klaar voor whatever de toekomst gaat brengen!

Link-it Smart-Teams biedt
jouw organisatie: 
  • Klantendossiers en projectdocumentatie op één plek. 
  • Veilig samenwerken met (externepartners. 
  • Een werkstructuur voor projecten en digitaal samenwerken 
  • Online samenwerken met slimme powerapps vanaf elk device.  
  • Document- en datamanagement
  • Een centrale startpagina met snelle toegang naar jouw data. 
  • De mogelijkheid om teams en projectdata te archiveren. 
  • Inzicht in projectvoortgang en statusupdates voor opdrachtgevers. 
  • Mogelijkheid met het integreren van DocuSign (voor digitaal ondertekenen).
Op naar meer GRIP!

Smart Teams is het raamwerk voor alle applicaties over samenwerking. Het is een plek voor dataopslag, online communiceren en uitvoering. We zien dat mensen in tweede instantie zoekraken in alle mogelijkheden. Het mist beleid en structuur. Microsoft Teams brengt enorm veel maar mist een belangrijk onderdeel, namelijk uitgebreide beleids- en beheermogelijkheden en het gestructureerd uitrollen ervan. Uit deze gedachte hebben we Link-it Smart-Teams ontwikkeld!

UITLEG SMART-TEAMS

Randy Nieraeth vertelt je wat Smart-Teams is, klik hier voor het filmpje!