Pas op
wij bijten

...ons vast in it puzzels

Onze cases

Invicta watch Europe

Onderwerpen: SharePoint, Office 365

Organisatiegrootte: 10-50

De organisatie

Invicta watches levert horloges over heel de wereld. Met klanten als bol.com en Amazon.com mogen ze zich met recht een wereldmerk noemen. In de markt waarin Invicta zich begeeft is snelheid erg belangrijk. Iedere dag moeten er honderden horloges verzonden worden, over de hele wereld.

De vraag

Omdat er voldaan moet worden aan hoge leveringseisen was het vraagstuk "Hoe kunnen we meer inzicht krijgen in de werkstromen en taken die mensen en afdelingen in behandeling hebben én grip houden op deadlines?"

De oplossing

Invicta heeft een hele gave hybride IT oplossing. De server wordt eigenlijk alleen nog gebruikt voor wat documenten en beveiliging van het netwerk. Email en alle andere applicaties waarvan Invicta gebruik maakt komen uit de cloud. Daarbij hebben we nu het 'Invicta ticket portaal' ontwikkeld, gemaakt in de SharePoint Online module van Office 365. Het ticketportaal geeft alle mensen & afdelingen zicht op de lopende taken én deadlines. We hebben bovendien grote schermen geplaatst waarop afdeling logistiek in één oogopslag ziet wat er nog moet gebeuren. Het ticketportaal zorgt ervoor dat medewerkers veel meer inzicht hebben in hun eigen werk en dat van collega's. Zo kan iedereen veel taakgerichter te werk gaan. SharePoint Online helpt de mensen van Invicta om te voldoen aan de hoge eisen qua snelheid, flexibiliteit en accuratesse die horen bij een wereldspeler.