Pas op
wij bijten

...ons vast in it puzzels

Onze cases

ITG companies

Onderwerpen: Yammer
Organisatiegrootte: 100-150

De organisatie

De organisatie ITG biedt onvergetelijke reiservaringen naar de meest bijzondere en exclusieve bestemmingen, binnen en buiten Europa, kort samengevat mooie reizen in het hogere segment. Als dienstverlener in dit luxe segment is het ontzettend belangrijk om premium prestaties te leveren. Dit gegeven inspireert de mensen van ITG om constant actief bezig te blijven zichzelf te verbeteren én - hun hoofddoel - een hoge klanttevredenheid na te streven.

De vraag

Omdat we vrij vaak bij ITG over de vloer komen voor het ondersteunen van de gebruikers konden we organisch inspringen op de rondzoemende vraag "hoe kunnen we onze interne communicatie verbeteren, de lijnen korter maken én ervoor zorgen dat de neuzen nóg beter in dezelfde richting staan"

De oplossing

Yammer! Yammer is een intern social media platform waarbij mensen in organisaties op een nieuwe, intuïtieve manier met elkaar (leren) communiceren. Het installeren van Yammer kan bijna iedereen die verstand heeft van IT. Het project valt of staat met de begeleiding en implementatie in de organisatie. Yammer is een platform om medewerkers opnieuw te betrekken bij communicatie en een platform waarop mensen informatie kunnen delen zodat collega's beter kunnen inspelen op lopende zaken. Yammer zal snel uitgroeien tot een platform waarop mensen zowel in- als extern met elkaar communiceren én gemakkelijk documenten kunnen delen. Yammer is gaaf!


Ondanks dit praktijkvoorbeeld is het misschien nog steeds wat onduidelijk wat je kunt bereiken met Yammer; als je een uurtje en wat koffie hebt, vertellen we je er graag wat meer over.