Wij zijn
verslaafd

...aan it vraagstukken

Gefeliciteerd met onze ISO!

Geplaatst op door Wouter van der Linden

4 mei was het eindelijk zo ver! We hebben ons ISO27001 certificaat behaald! We zijn het traject gestart in september 2017. Ik vind het zelf erg gaaf dat we dit resultaat in een luttele 8 maanden hebben kunnen bereiken. We zijn dit traject gestart om een aantal redenen, om er zelf beter van te worden, om onze relaties te kunnen ontzorgen én met in ons achterhoofd de upcoming AVG wetgeving. Met het behalen van het ISO27001 certificaat zijn bij ons maatregelen voor wat betreft security aantoonbaar op orde en conform wetgeving! Zelf vond ik het traject soms bloedirritant, je moet min of meer over álles nadenken en álles vastleggen. Omdat we hier écht beter van wilden worden hebben we er geen papieren tijger van gemaakt maar écht. Dat houdt in dat we daar waar nodig nieuwe echte processen implementeerden en daar waar we dit niet nodig vonden, we dit met een vastgelegde reden niet zijn gaan doen.
Mijn collega Peter van Beersum mag zich door het kartrekken van dit traject, gecombineerd met zijn security certificaten met recht expert noemen!


Wil je wat meer weten over het aantoonbaar beveiligen van jouw of klant -data?
We vertellen je er graag, in een verkorte versie, meer over!

ps. doordat wij ISO27001 gecertificeerd zijn scheelt dit een enorme bult werk/tijd/geld voor jou (tenminste als wij jouw IT partner zijn) als je je bedrijf wil of moet certificeren!

Terug