Wij zijn
verslaafd

...aan it vraagstukken

Sharepoint helpt ondernemers bewegen!

SharePOint
Geplaatst op door Marjolein Sleven

SharePoint

Meer doen met minder mensen. Slimmer en sneller werken. Eerder behoeftes uit de markt signaleren en daar op inspelen. Creëer een platform waarop je de krachten van je medewerkers kunt bundelen door ze te laten samenwerken en zorg dat iedereen - van het management tot op de werkvloer - bezig is met jullie missie.

Ónze missie is het meest gave IT bedrijf van 's-Hertogenbosch & beyond te zijn, en gaaf zijn doen we door ons werk heel goed te doen. Dit is een brede missie, maar IT dienstverlening is een breed vak. Veel componenten zijn aan elkaar gelinkt en die zorgen er samen voor dat mensen makkelijk, fijn en snel kunnen werken. Wat wij ook gaaf vinden is innovatie. Innovatie maakt mogelijkheden.

Een van de innovaties in ons vakgebied waarmee wij mogelijkheden creëren voor onze klanten is SharePoint. SharePoint is een dienst van Microsoft waarmee je in een online ruimte werkprocessen kunnen maken. Helemaal op maat. Daarnaast kun je het inzetten als document portaal, waar medewerkers snel bestanden kunnen vinden omdat deze getagd zijn en dus met een zoekterm oproepbaar zijn.

In SharePoint kunnen mensen zelf administratieve handelingen verwerken zoals het indienen van een verlofaanvraag. Zij zien dan in één oogopslag of er op die dag al meer mensen vrij hebben gevraagd en hoeveel vrije dagen zij nog tegoed hebben. In een paar klikken is de aanvraag verwerkt en kan de betreffende leidinggevende deze goedkeuren en verwerken. Handig!

SharePoint gaat de administratieve rompslomp een stuk efficiënter maken, zodat jij en jouw collega's kostbare tijd overhouden om je met belangrijkere zaken, zoals jullie dienstverlening, bezig te kunnen houden.

Alleen ondernemers die zorgen dat hun medewerkers hun capaciteiten kunnen inzetten voor het bieden van sterke inhoud in plaats van enkel het verwerken en begeleiden van langdradige processen zijn in staat om te blijven voldoen aan de hoge verwachtingen van hun klanten.

Zelf hebben we ook niet stil gezeten en hebben we hard gewerkt aan het bouwen van een afdeling waar echt gave dingen gemaakt worden onder andere in SharePoint. Gave oplossingen die onze klanten helpen om sneller vooruit te komen. Onze afdeling development staat inmiddels als een huis en is in staat maatwerk te leveren, te helpen processen bij te schaven én standaard oplossingen te leveren voor complexe vraagstukken.

Ben je als ondernemer bezig met het digitaliseren van uren, werkbonnen, documenten, of wil je graag een centrale plek creëren waar iedereen makkelijk relevante informatie kan vinden? Wil je mensen inzicht geven in taken binnen afdelingen en teams zodat ze deze zelfstandig én samen kunnen managen? Dan moet je zéker eens koffie met ons komen drinken! Misschien kunnen we je nieuwe mogelijkheden bieden die jou helpen om te winnen!

Terug