Sinds 2001 dol op IT

Bedrijven helpen met IT, dat is het doel.

Over Link-it

Sinds onze oprichting in 2001 zijn we dol op IT. Link-it begon met een droom en een zolderkamer. Bedrijven helpen met IT, dat was het doel. Door veel te vallen en op te staan, ons te laten inspireren en irriteren, hebben we veel geleerd over het begrip dienstverlening. Om ons heen zien we namelijk veel bedrijven die ontzettend falen in dienstverlening. Bedrijven die vergeten zijn wat menselijk contact inhoud. Die alleen maar praten in termen of afkortingen en die vooral veel "meetings" hebben waardoor je er nooit iemand kan bereiken.


Wij hebben ons onder andere laten inspireren door bedrijven zoals Netflix of Spotify, die hele moeilijke techniek hebben vertaald naar iets waarvan iedereen blij wordt. Techniek die stabiel is en gewoon altijd werkt, voor een fijne prijs. Dát is hoe wij vinden dat IT dienstverlening moet zijn. IT moet mogelijkheden bieden, vooruitgang creëren, en vooral begrijpelijk zijn. Je moet er blij van worden. Dit zijn de kernwaarden van Wouter van der Linden en Marjolein Sleven, ze zijn samen de directie van Link-it.


Het meest gave IT bedrijf van 's-Hertogenbosch en omstreken; dát is onze missie (en gaaf zijn; dat doe je door gewoon je werk goed te doen).

DIT WIL IK OOK!

Het meest gave IT bedrijf van ‘s-Hertogenbosch
en omstreken; dat is onze missie.
(en gaaf zijn; dat doe je door gewoon je werk goed te doen)

BEKIJK ONZE CASES

Link-it maakt kantoor automatisering
slim en fijn samen met: