Ons werk

Geen woorden maar daden. Slimme oplossingen en fijne migraties. Daar worden we blij van!

KTBA professionals in food

Onderwerpen: Migratie, Hybride, SharePoint, Direct Access
Organisatiegrootte: 100-150

De organisatie

KTBA is een erg inspirerende relatie. Het is een jonge en groeiende organisatie die zich heeft gespecialiseerd in o.a. kwaliteitsmanagement en label compliance voor de internationale voedingsindustrie. Doordat de organisatie zo hard groeit was de bestaande omgeving een beetje uit haar voegen gescheurd. Er was behoefte aan vernieuwing. En snel want binnen 2 maanden moesten er 35 nieuwe werkplekken worden ingericht, het liefst met een nieuwe, verbeterde standaard.

Oplossingen:

ITG companies

Onderwerpen: Yammer
Organisatiegrootte: 100-150

De organisatie

De organisatie ITG biedt onvergetelijke reiservaringen naar de meest bijzondere en exclusieve bestemmingen, binnen en buiten Europa, kort samengevat mooie reizen in het hogere segment. Als dienstverlener in dit luxe segment is het ontzettend belangrijk om premium prestaties te leveren. Dit gegeven inspireert de mensen van ITG om constant actief bezig te blijven zichzelf te verbeteren én - hun hoofddoel - een hoge klanttevredenheid na te streven.


Oplossingen:

"Een goed geregelde ICT-omgeving is een fundament waarop wij als KTBA succesvol kunnen zijn én blijven. Link-It is voor KTBA een betrouwbare ICT-partner, die ons dagelijks ontzorgt door het verzorgen van een optimaal functionerende ICT-omgeving. Hierdoor kunnen wij ons blijven focussen op onze internationale groei-ambities."

Paul Verhoeven - KTBA - www.ktba.com

"Link-it is een jonge betrouwbare flexibele club met creatieve ideeën om je business efficiënter en effectiever te laten werken."

Harco van Uden - ITG companies - www.itgcompanies.nl

"Voorheen moesten wij ons aanpassen aan ons computersysteem, nu past het systeem zich aan ons aan."

Ronald Van Buul - Invicta watch Europe - www.invictawatch.nl

"We willen de kosten voor IT zo laag mogelijk houden, zonder in te boeten op functionaliteit. Link-it heeft het zelfde doel voor ogen en houdt ons actief op de hoogte van de mogelijkheden."

Adwin Goos - ITS Hendrion - www.itshendrion.nl

"Samenwerken met Link-it voelt als samenwerken met mijn eigen collega's; Korte lijnen, altijd beschikbaar, ongedwongen en zeer professioneel"

Bella van Meel - Huis & Erf - www.huisenerf.nl

"Professionele ondersteuning met een familiair gevoel & Gezamenlijk innovatief de toekomst tegemoet."

Graciella Nouwens - Van Delft Groep - www.vandelftgroep.nl

"De mensen van Link-it begrijpen wat dienstverlening is. Snelle adequate actie en meedenken waar het beter kan."

Sander Van Steen - Van Steen BV - www.vansteenbv.nl

"Sinds de oprichting van StamReitsma advocaten speelt ICT een belangrijke rol voor het goed laten lopen van het bedrijf. De contacten zijn prettig, er wordt goed meegedacht én de verbinding tussen de ICT wereld en de advocatuur is goed en adequaat. Link-it staat voor mens en ICT."

Loes Stam - Stam Reitsma advocaten - www.stamreitsma.nl

Invicta watch Europe

Onderwerpen: SharePoint, Office 365
Organisatiegrootte: 10-50

De organisatie

Invicta watches levert horloges over heel de wereld. Met klanten als bol.com en Amazon.com mogen ze zich met recht een wereldmerk noemen. In de markt waarin Invicta zich begeeft is snelheid erg belangrijk. Iedere dag moeten er honderden horloges verzonden worden, over de hele wereld.

Oplossingen:

its-hendrion

ITS Hendrion

Onderwerpen: Office 365, Hybride, SharePoint, Mobiliteit
Organisatiegrootte: 10-50

De organisatie

ITS Hendrion is al jarenlang een Link-it relatie én al jarenlang erg bezig met het zo slim mogelijk automatiseren van de werkprocessen. Nog voordat cloud applicaties booming waren, maakte ITS Hendrion al gebruik van de slimme software van All solutions. Wij ondersteunen ITS al sinds 2006 met kantoorautomatisering (toen nog Alpas Hendrion).

Oplossingen: